Over CreaDito


Wat leuk dat je mijn winkel bezoekt, ik stel me graag aan je voor.


10 Oktober 2013 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Crea Dito. De naam Crea Dito komt voort uit Crea van Creatief en Dito van onze kinderen Dirk en Tom! De oorsprong ligt bij het geven van bloemschikworkshops. In de zomer van 2014 wilde ik graag wat extra reclame maken bij ons op het dorp. Daarom ging ik aan de slag met wikkelarmbanden om naast de reclame ook wat verkoop te kunnen genereren. Dit werd zo'n succes dat ik hier lekker verder mee aan de slag ben gegaan en inmiddels is het uitgegroeid tot zelfs een eigen webwinkel.

Naast het geven van de bloemschikworkshops ontwerp ik met veel plezier diverse sierraden. De wikkelarmbanden worden door mij zelf gemaakt en ontworpen. Heb je eventuele wensen dan hoor ik het graag! Naast de wikkelarmbanden maak ik ook diverse bijpassende kralenarmbanden. Deze zijn leuk om met de wikkelarmbaden te combineren. 

Verzendkosten worden bepaald door het gewicht. Zoveel mogenlijk proberen we de bestellingen via de brievenbuspost te versturen. Doordat de artikelen scherp geprijsd zijn zijn we genoodzaakt om altijd verzendkosten te berekenen, maar uiteraard kun je de bestelling ook altijd op komen halen!

Wil jij de collectie liever een keer in het echt bewonderen kom dan gezellig langs op een van de braderieen waar ik sta, of boek een gezellige sierraden en accecoires party met als dank voor de gastvrouw een geschenkwaarde van 10 % over de totale omzet die behaald is op de avond! Uiteraard ben je ook op afspraak  van harrte welkom bij mij in de schuur , want de produkten zien en voelen is toch het aller fijnst!!

Veel winkel plezier.
Groetjes,
 

Petra  van de Luijtgaarden

                                                                                               

© 2015 - 2024 Crea Dito | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel